VERHOOGDE VEILIGHEID IN BETAALD PARKEERSYSTEEM

Naast gemak zorgt digitaal parkeren ook voor meer veiligheid. Het systeem voorziet beveiligers en medewerkers namelijk van realtime parkeergegevens. Dit helpt hen om parkeerovertredingen of andere verdachte activiteiten te voorkomen. Bovendien wordt het digitale parkeersysteem geleverd met herkenningscamera’s die een pertinente opname van kentekenplaten kunnen maken.

Een digitaal parkeersysteem kan u realtime data en trends over parkeerplaatsen en gebruikers bieden. Deze trends en gegevens kunnen eigenaren van parkeerplaatsen enige inzichten bieden en hen ertoe brengen de juiste aanpassingen en verbeteringen door te voeren. Digitaal parkeren is een win-winsituatie voor zowel parkeerders als voor degenen die op zoek zijn naar parkeerplaatsen. Maar laten we, voordat we naar het voordeel kijken, eens kijken naar wat een digitale parkeerbetalingsoplossing is.

City Smart Park is gevestigd aan de Scheldestraat en is een betaalde vertrekadministratie waarmee u uw voertuig kunt achterlaten. Het is mogelijk om vooraf een plekje te reserveren. U kunt ook een plek reserveren via ParkMobile! Digitale parkeerbetaaloplossingen hebben hun sporen verdiend en zullen nog lang blijven bestaan. Vanaf nu lijkt de jonge generatie te genieten van deze nieuwste manier van betalen voor parkeren. Maar in de toekomst kan dit de norm worden.

Dit betekent dat er een enorme kans ligt voor zowel eigenaren van parkeerplaatsen als aanbieders van parkeeroplossingen. Als ze allebei hun kaarten goed spelen, kunnen ze eindigen met een duurzame onderneming die een gigantische winst zou opleveren.

citysmartpark.nl

parkeren den haag